null

Żywność, żywienie, rynek. Innowacje w nauce i praktyce

Drukuj otwiera się w nowej karcie
28.09.2023 09:30 - 28.09.2023 15:30
Wydział Żywienia Człowieka SGGW - budynek 32, ul. Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa
Studentka przy chłodni z sadzonkami roślin
Autor: Źródło: Biuro Promocji SGGW

Koło Naukowe Żywieniowców i Wydział Żywienia Człowieka SGGW

Konferencja ma na celu prezentację wyników badań i ich dyskusję oraz wymianę idei naukowych przez młodych naukowców z całej Polski.

Zakres tematyczny obejmować będzie panele dyskusyjne związane z dietetyką, analizą żywności oraz przedsiębiorczością. Przewidywane są także wystąpienia poświęcone mitom w żywieniu człowieka oraz ograniczaniu marnotrawstwa żywności.

Formularz zgłoszeniowy: https://forms.office.com/e/Svtm7qixdY

Organizatorzy udostępnią program konferencji około połowy września.