null

Ankieta w ramach projektu SysOrg

Drukuj otwiera się w nowej karcie
Rodzina przy stole kuchennym przygotowuje posiłek

Serdecznie zapraszamy mieszkańców Warszawy do wypełnienia anonimowej ankiety dotyczącej zwyczajów żywieniowych, wiedzy żywieniowej i zachowań związanych z marnowaniem żywności wśród konsumentów.

W imieniu Zespołu Zakładu Żywności Ekologicznej SGGW w Warszawie, realizującego projekt SysOrg nt.: „Ekologiczne systemy rolno-spożywcze jako modele dla zrównoważonych systemów żywnościowych w Europie i Afryce Północnej”, zapraszamy Państwa do udziału w badaniu ankietowym. Jest to badanie realizowane we współpracy z partnerami z Danii, Włoch, Polski, Niemiec i Maroka.
 
Celem badania jest poznanie zwyczajów żywieniowych, wiedzy żywieniowej i zachowań związanych z marnowaniem żywności wśród konsumentów.  
 
Badanie skierowane jest do mieszkańców Warszawy, jako jednego z pięciu terytoriów objętych projektem. Udział w tym badaniu jest dobrowolny i anonimowy. 
 
Kwestionariusz badania dostępny jest pod linkiem: 
 
 
Z góry dziękujemy za poświęcony czas.